Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g miltų
20 g mielių
2 šaukštai aliejaus
1 stiklinė vandens
1 šaukštas cukraus
40 g džiovintų grybų
taukų formai ištepti
Įdaras:
300 g pievagrybių
2 šaukštai taukų
4 šaukštai kečupo
2 tryniai
120 g fermentinio sūrio
baziliko (Bazilikas)
pipirų

Gaminimas:
Džiovintus grybus nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu, išvirti, nusunkti ir sumalti.
Paruošti mielinę tešlą, išmaišytu su sumaltais grybais ir palikti, kol pakils.
Po to sudėti į taukais išteptą formą, aptepti kečupu, išmaišyti su žaliais tryniais.
Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir iškepti taukuose.
Paskui sudėti juos ant tešlos, pridėti prieskonių ir fermentinio sūrio.
Picą palikti 20 min., kad tešla pakiltų.
Kepti 25 min. karštoje orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
2 puodeliai miltų
200 g sviesto
200 g grietinės
Druskos pagal skonį
Įdarui:
500-600 g šviežių grybų
2-3 šaukštai aliejaus
2-3 kiaušiniai
0,5 stiklinės pieno
Druskos ir pipirų pagal skonį
2 šaukštai kapotų petražolių
1 svogūnas


Gaminimas:
Tešlos gaminimas: miltus sumaišome su druska, sudedame kubeliais supjaustytą sviestą ir grietinę. Minkome rankomis, kol gauname vientisą elastingą tešlą. Paliekame 20 minučių.
Po to tešlą įtiesiame į kepimo formą. Kraštus užkeliame, kad įdaras neišbėgtų.
Įdaro gaminimas: įkaitiname aliejų ir pakepiname susmulkintą svogūną 3 minutes. Į keptuvę sudedame grybus ir pakepiname dar apie 5 minutes. Jei neturite miško grybų, tinka pievagrybiai.
Išplakame kiaušinius su pienu, prieskoniais. Įmaišome grybus ir kepintus svogūnus bei petražoles.
Supilame įdarą ant tešlos.
Kepame 180-200° C laipsnių orkaitėje apie 35-45 minutes.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai