Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Slėnio 1-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Slėnio 2-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Slėnio 3-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Slėnio 4-oji g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Slėnio g., Šiūparių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 675 g supjaustytų vištos gabaliukų, be odos 675 g kiaulienos šonkauliukų 3,25 l vandens 3-4 gabaliukai šviežios imbiero šaknies, nuluptos ir suspaustos 3-4 svogūno laiškai, surišti
tarpusavyje 3-4 šaukštai kiniško ryžių vyno arba sauso šerio
Gaminimas: Išeiga: 2,5 litro 1. Nuo vištos ir šonkauliukų nupjauti riebalus, mėsą ir šonkauliukus supjaustyti stambiais gabaliukais. 2. Vištieną ir šonkauliukus sudėti į puodą su vandeniu, sudėti ten imbierą ir
svogūnų laiškus, surištus į pundelį. 3. Vandenį užvirti, tinklelio pagalba nuo sultinio paviršiaus nuimti putas. Puodą nudengti, sumažinti ugnį ir virti ant mažos ugnies 2-3 valandas. 4. Sultinį persunkti, išimti iš jo mėsą ir šonkauliukus, imbierą ir svogūnus. Puodą su persunktu sultiniu
vėl pastatyti ant ugnies, supilti į jį ryžių vyną arba šerį. Dar kartą užvirti, leisti pavirti 2-3 minutes, nuimti nuo ugnies. Kai sultinys atauš, galima jį padėti į šaldytuvą. Taip pat sultinį galima užšaldyti nedideliame konteineryje ir atšildyti tada, kai prireiks.
|
|
|
|
|