Tema sukurta: 2008.04.10 00:11
1 2 Toliau Paskutinis
2008.04.10 00:11 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


elmariachi
elmariachi
Naujokas
ir kokie padaziai Jums labiau prie sirdies, ar gaminate juos patys ar perkate iskart pagamintus?
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.04.10 06:23 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Elara
Elara
Didmeistris
Nemegstu pusgaminiu.Viska darau pati.Ir padazai patinka.Surio ipatingai.Grybu irgi,tik kad ji mano vaikai ne itin megsta,tai mazai kada gaminu.....
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.04.10 08:14 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Atsiskyrėlis
Atsiskyrėlis
Meistras
Su padažais dažniausiai improvizuoju. Turiu vieną firminį suimprovizavęs.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.04.10 09:14 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


SideSam
SideSam
Meistras
Seip kad cia pasaket kad megstat gaminti savo tai gal getumete ir papaskoti kaip ka darot?
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.04.10 09:38 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


mylimukė
mylimukė
Didmeistris
3 šaukštus sviesto ištirpint virš ugnies, pastoviai maišant bert 3 šaukštus miltų, truputį pieno ir įv. prieskonių.

Vienodomis dalimis kečupas ir majonezas, česnako porą skiltelių.

Tai tikriausiai tiek, šiaip ne itin padažus gaminam- kam tos papildomos kalorijos
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.04.10 09:44 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Elara
Elara
Didmeistris
Originally posted by: mylimuke

3 šaukštus sviesto ištirpint virš ugnies, pastoviai maišant bert 3 šaukštus miltų, truputį pieno ir įv. prieskonių.



Vienodomis dalimis kečupas ir majonezas, česnako porą skiltelių.



Tai tikriausiai tiek, šiaip ne itin padažus gaminam- kam tos papildomos kalorijos


Kuo daugiau kaloriju-tuo sakanesnis patiekalas.Kiaulystes desnis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.04.10 19:20 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


mylimukė
mylimukė
Didmeistris
Nebūtinai
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.04.10 19:25 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


fraiser
fraiser
Meistras
Pats universaliausias ir tikrai labai skanus - paprasčiausiai sviestas ir grietinė pakaitinti ;D
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.04.10 19:28 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Ciu
Ciu
Didmeistris
alyvuogiu aliejus, actas, garstycios, medus, druska ir pipirai. prie salotu - super.

prie alyvuogiu labai skanus padazas (juoduju) - alyvuogiu aliejus, geriau su baziliku, medus, cesnakas, bazilikas. (visko proto ribose)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.04.11 01:08 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


elmariachi
elmariachi
Naujokas
jus visi paraset padazu receptus o ar turite jiems pavadinimu? tirpintas sviestas su miltais ir pienu ( bezamel- baltasis padazas) butu skaniau jei idetumet pora gvazdikeliu suteikia astrumo ar kas padazam naudoja raudona ar balta vyna?
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.04.30 00:28 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


BeveikČia
BeveikČia
Meistras
kambarioke skanu pievagrybiu padaza gamina... et ir pasiseke man su kambariokem
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.04.30 03:27 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


elmariachi
elmariachi
Naujokas
jei pakaitinsite alieju, ipilsite grietineles, ir vel pakaitinsite, tada idekite nemazai labai smulkiai sutarkuoto parmezano surio, ir gerai pora minuciu pamaisykite, gausite nerealu parmezano padaza, kuris tinka beveik su bet kuo
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.04.30 08:15 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


BeveikČia
BeveikČia
Meistras
Originally posted by: Sidabrinis79

Originally posted by: Gru


kambarioke skanu pievagrybiu padaza gamina... et ir pasiseke man su kambariokem



- Tai cia kambariokiu ar padazo reklama?


jokios reklamos, man uz ja nemokejo butu sumokeja, buciau ir fotkiu imetus.. ir padazo ir kambariokiu
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.05.04 02:27 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


elmariachi
elmariachi
Naujokas
o tu viska tik uz pinigus darai?
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.05.10 13:12 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


BeveikČia
BeveikČia
Meistras
Originally posted by: elmariachi

o tu viska tik uz pinigus darai?


nea, ne viska ... kai ka ir uz dyka daryt malonu... Kad ir pagamint ka nors karta i metus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.05.14 00:29 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


elmariachi
elmariachi
Naujokas
karta per metus???? o nepamirsti po metu kur puodai ir druska padeta?
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.05.16 01:58 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


BeveikČia
BeveikČia
Meistras
nepamirstu... puodus tenka panaudot kokiems paprastiems dalykams virt, nereikalaujantiems daug laiko ir sugebejimu... i ka nors idomiau ir sudetingiau retai tenka
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.05.26 14:33 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


beTabu
beTabu
Naujokas
raudono vyno actas+trintas cesnakas+druska+pipirai+alyv aliejus+ citrinu sultys+bazilikas arba raudonelis.salotoms super
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.07.02 01:15 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


tobis
tobis
Pradedantysis
ir dar spirgu su svogunais ten)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2008.07.02 01:16 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


tobis
tobis
Pradedantysis
lynsey rašė:

Pats universaliausias ir tikrai labai skanus - paprasčiausiai sviestas ir grietinė pakaitinti ;D


ir dar spirgu su svogunais pakepintu ten))
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
1 2 Toliau Paskutinis
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai