Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šilėnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šilėnų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šilėnų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šilėnų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šilėnų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 stiklinės kvietinių miltų 1 stiklinė cukraus 150 gramų margarino 4 kiaušiniai Truputis aliejaus 2 šaukšteliai kepimo miltelių 1 šaukštelis vanilinio cukraus 1 stiklinė juodųjų
serbentų 10 obuolių 1 šaukštelis cinamono
Gaminimas: Obuolius nulupti, skiltelėm. Supjaustytus padalinti į dalis. Vieną dalį sumaišti su trupučiu miltų (ją dėsime į tešlą), kitą dalį sumaišyti su cinamonu ir cukrumi. Padėti į šalį. Kiaušinius suplakti su cukrumi,
dėti miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, pašildytą margariną /sviestą, viską išmaišyti. Tada dėti su miltais, juoduosius serbentus, viską išmaišyti. Tešlą pilti į skardą, išklotą kep. popieriumi. Ant viršaus dėti obuolius, juoduosius serbentus, galima pabarstyti cinamonu ir apie
valandą kepti 180 C laipsnių temperatūroje.
|
|
|
|
|