Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kanapių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Karaliaučiaus g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Karklų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Karpiškio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Kaštonų al., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g kiaulienos nugarinės 40 g riebalų 2 šaukštai aliejaus prieskonių prieskoninių daržovių cukraus druskos 1 stiklinė svogūnų padažo
Gaminimas: Mėsą pamušti, įtrinti
druska su prieskoniais, apibarstyti prieskoninėmis daržovėmis ir palaikyti 2-4 val. Visą gabalą arba perpjovus pusiau skersai raumenų sudėti į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepti 20-30 min. palaistant atsiradusiomis sultimis. Kepsnį supjaustyti, sudėti į pašildytą pusdubenį su
riebaluose virtomis bulvėmis, troškintomis pupelėmis ar kitomis daržovėmis. Atskirai duodamas svogūnų padažas.
|
|
|
|
|