Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: didelės lydekos jūros lydekos, saidos, lašišos ar net silkės filė 200 g. lašinukų 2 kiaušinių 1 šaukšto krakmolo 1 šaukšto "Karališkų" miltų 3 šaukštų maistinių kviečių
gemalų 2 riekelių batono 50 g pieno 2 šaukštelių druskos citrininių žuvies prieskonių "Kotanyi" prancūziškų žalumynų
Gaminimas: Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus, sumalti su piene mirkytu batonu, bei
lašiniais. Į masę suberti gemalus, krakmolą, miltus, įplakti 1 kiaušinį, suberti druską ir prieskonius. Tuomet pasiruošti kitos žuvies filė. Paimti pailgus jūros lydekos, saidos, lašišos ar net silkės gabaliukus, patikrinti, ar nėra kaulų, apibarstyti prieskoniais, pavolioti plaktame kiaušinyje,
po to miltuose ir trumpai apkepti aliejuje arba svieste, bet neiškepti. į lydekos odą kloti faršo, per vidurį gražiai išdėlioti apkeptą žuvį, ant viršaus vėl faršo. Užsiūti ir kepti apie 1 val. 200 l. temp. orkaitėje. Papuošti pagal savo išmonę. Supjausčius iškeptą, ypatingai gražiai atrodo
ši lydeka įdaryta lašišos file. Skanaus!
|
|
|
|
|