Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gvazdikų Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g morkų 200 g ryžių 4 šaukštai sviesto Vandens (truputį) Druskos - pagal skonį Petražolės (truputį)
Gaminimas: Nuskustas morkas supjaustyti griežinėliais ar
kubeliais, apkepinti puode išlydytame svieste, įdėti nuplautus ryžius, užpilti karštu vandeniu, pasūdyti ir ištroškinti uždengus. Patiekti pabarsčius petražolės lapeliais. Puikiai tinka prie žuvų ir mėsos patiekalų. Skanaus!
|
|
|
|
|