Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g jautienos filė
500 g moliūgo
1 vnt. KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys
600 g bulvių
200 g salierų stiebų
150 g morkų
150 g svogūno arba poro
1 šaukštelis čiobrelių, džiovintų
Druskos ir pipirų - pagal skonį
Augalinio aliejaus (kepimui)
 


Gaminimas:
Susmulkinkite porus.
Sutarkuokite morkas.
Jautieną supjaustykite kubeliais.
Pakepinkite porus 2-3 minutes. Sudėkite morkas ir pakepinkite dar 2-3 minutes. Sudėkite jautieną, ištirpinkite sultinį 0,5 stiklinės vandens, supilkite ir troškinkite 35-40 min.
Sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir moliūgus, salierą. Supilkite 2-2,5 litro vandens ir virkite apie 15 min. Įmaišykite prieskonių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai