Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai: 500 g miltų 50 g mielių 1 stiklinė pieno 3 tryniai 120 g margarino 1 kiaušinis patepimui Padažas: 100 g sviesto 5 skiltelės česnako druskos 300 g varškės 300 g virtų bulvių 2 svogūnai 1 šaukštas margarino pipirų Gaminimas: Paruošti mielių raugą ir užminkyti tešlą, įdedant trynius. Palikti, kad pakiltų. Bulves ir varškę sumalti mėsmale, suberti sukapotus ir margarine paskrudintus svogūnus, druską, pipirus ir gerai išmaišyti. Pakilusią tešlą iškočioti, stikline išspausti ritinėlius ir dėti įdarą. Formuoti bandeles. Kai pakils, aptepti išplaktu kiaušiniu, pašauti į karštą orkaitę ir iškepti (kol įgaus aukso spalvą). Ataušinus sudėti į didelį puodą ir užpilti padažu, paruoštu iš 2 stiklinių vandens ir išlydyto sviesto, pagardinti ištrintomis su druska česnako skiltelėmis. Indą pridengti ir apkepinti mirkinukus orkaitėje. Patiekti karštus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai