Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žirnių Sodų 3-ioji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Beržiškių g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Bičių g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Paukščių takas, Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Trumpoji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 ryšulėlio šviežių mėtų 500 g maltos mėsos (maišytos) 1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje 1 a. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų 1 pakelio mocarelos sūrio rutuliukų (po 15
g) arba mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais Padažui: 500 g trintų pomidorų 100 ml vištienos sultinio 1 a. š. SANTA MARIA raudonėlių 1 skiltelės česnako, smulkinto
Gaminimas: Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas
mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio. Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C . Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite
ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių. Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
|
|
|
|
|