Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tolimosios Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolimosios Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolimosios Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolimosios Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolimosios Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300gr. aitrių pipirų
Kiekvienam stiklainiui reikia: 1/2 skiltelės išilgai pjaustyto česnako 1 mažą lauro 3 gvazdikėlių 3 kvapniųjų pipirų 3 juodųjų pipirų 10 garstyčių
grūdelių 1 arb. šaukštelio aliejaus
Marinatui:
2,5 stiklinės vandens 4 valg. šaukštai cukraus 4 valg. šaukštai medaus 1/2 stiklinės acto (10%) 1/2 v. šaukšto druskos Gaminimas Pipirus nuplaunam, nupjaunam viršūneles, perpjaunam išilgai ir išvalome.
Išplauname vidų nuo sėklų ir sudedame į iškaitintus stiklainius. Į kuriuos taip pat sudedame aukščiau išvardintus prieskonius. Puode užkaičiame vandenį, jam užvirus sudedame cukrų, druską, actą, paverdame apie 1-2 min. išjungiame ir sudedame medų, gerai viską išmaišome ir užpilame karštu marinatu
peperoni pipirus. Užsukame iškaitintais dangteliais ir pasterizuojame apie 10-15 min.
|
|
|
|
|