Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Medzio, kaulo, rago, gintaro ir kitu nelabai kietu medziagu apdorojimo technika: astriais irankiais pjaunant, skutant modeliuojamos ivairios trimates formos,
Medzioja be leidimo,
Medziokles isvyka Afrikoje,
Medziokles specialistas, padedantis medziotojams megejams,
Medzioklinis suo,
Grybų g., Vaitkūnų k., Ukmergės r. sav.,
Grybų skg., Vaitkūnų k., Ukmergės r. sav.,
Mėlynių g., Vaitkūnų k., Ukmergės r. sav.,
Miškininkų g., Vaitkūnų k., Ukmergės r. sav.,
Pietinė g., Vaitkūnų k., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Miltai - 300 g Cukraus pudra - 40 g Šviežios mielės - 12 g Sviestas - 150 g Kiaušiniai - 2 vnt. Pienas - 100 ml
Gaminimas: Į išsijotus miltus pilame druską, pieną, cukraus
pudrą ir kiaušinį. Viską geraiišmaišyti. Tuomet dėti ištrintas mieles ir gautą masę minkyti tol, kol gausis vientisa elastinga tešla. Tešlą uždengti drėgnu rankšluosčiu ir palikti apie 2 val. kildinti šiltoje vietoje. Tešlos tūris turi padvigubįti. Tuomet spustelėkite tešlą - ji turi atšokti. Ir vel
reikia susukti tešlą į rankšluostį ir dėti valandai į šaldytuvą. Sviestui leisti suminkštėti ir kočėlu išvolioti. Iš kočioti tešlą, suformuoti stačiakampį ir į vidurį padėti sviestą. Užlenkti tešlos galus taip, kad per gautus sulenkimus, ją būtų galima padalinti į 4 dalis. Pusvalandžiui dar įdedame
į šaldytuvą. Išvoliokite tešlą kočėlu ir peiliu supjaustykite į trikampiukus. Jei norite, dabar galite deti idara, pvz. uogiene. Susukite trikampiukus, pradedant nuo plačios jų dalies ir išdėliokite ant riebalais išteptos kepimo skardos. Valandai palikite. Aptepkite kruasanus kiaušinio plakiniu
sumaišytu su dviem šaukštais vandens. Kepti 220 laipsnių temperatūroje 10 minučių ir 180 0C 5 minutes, kol gražiai parus. Skanaus :)
Receptas atsiųstas konkursui
|
|
|
|
|