Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Raudonojo Kryžiaus 2-oji g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Sporto 1-oji g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Sporto 2-oji g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Vėtros g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų g., Buivydiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 kg nuvalytų baravykų; 200 - 300 g. druskos; 1 česnakas; 10 juodųjų pipirų žirnelių; aliejaus.
Gaminimas: Baravykus supjaustome ir verdame apie 15 min. Vandenį nupilame,
grybus nuplauname, dedame į puodą kuriame švarus vanduo, beriam druską, pipirus česnako skilteles ir verdame dar apie 20 min. Dedam grybus su visu marinatu į švarius stiklainius, ant viršaus užpilame po šaukštą aliejaus ir užsukame dangtelius. Kadangi grybai gaunasi sūroki, prieš vartojant juos
reikėtų pamirkyti vandenyje.
|
|
|
|
|