Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Produktai:
apie 20 vnt. mažų jalapeno arba čili pipiriukų
penkios skiltelės česnako
100 gr. svogūno
pora lauro lapelių
arbatinis šaukštelis oregano (tiks ir raudonėlis)
actas
druska, cukrus

Marinatas: kaitiname dvi stiklines 5% acto, suberiame po 2 šaukštus druskos ir cukraus, raudonėlį, lauro lapelius, ir kaitiname, vis pamaišydami. Kai druska ir cukrus ištirpsta, atvėsiname.
Aštriu peiliuku juos supjaustome plonais griežinėliais, kotukus išmetame. Geriausia pjaustyti movint pirštinėmis; neliesti akių, jautrių vietų kol rankos gerai nenuplautos. Svogūnus ir česnakus supjaustome plonais griežinėliais, dedame su pipirais.
Viską užpilame marinatu, gerai išmaišome ir prigrūdame stiklainį ar kitą uždaromą indą. Uždengiame, paliekame šaldytuve apie parą ir galima vartoti.
Laikyti šaldytuve, išstovės apie pusantro-du mėnesius.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai