Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gelužos 2-oji g., Tiltų k., Trakų r. sav.,
Miškininkų g., Tiltų k., Trakų r. sav.,
Naujienų g., Tiltų k., Trakų r. sav.,
Pievų g., Tiltų k., Trakų r. sav.,
Salos g., Tiltų k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g maltos mėsos; 50 g fermentinio sūrio; 1 arb. š. majonezo; šakelė petražolių papuošimui; 1 maža morka; 0,5 riekės juodos duonos; pipirai ir druska pagal skonį; 1
kiaušinis; aliejus kepimui; 1 skiltelė česnako.
Gaminimas: Į mėsą įmušame kiaušinį, beriame prieskonius, įtrupiname juodą duoną ir išmaišome. Sutarkuojame morką ir pasmulkiname česnaką. Viską pakepame keptuvėje ir dedame į mėsos masę. Iš mėsos masės formuojame maltinukus ir
apkepame iš abiejų pusių keptuvėje. Tuomet dedame į skardą, kepame orkaitėje 200 0C apie 15 minučių. Sutarkuojame fermentinį sūrį, sumaišome su majonezu ir aptepame maltinukus. Juos dar kišame į orkaitę, kol sūris gražiai išsilydys. Skanaus :)
|
|
|
|
|