Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 16 plonų šviežių šparagų stiebų (Šparagai) 230 g ilgų makaronų 1 v. š. alyvų aliejaus 4 skiltelės česnako, plonai supjaustyto 0,25 a. š. šviežiai maltų baltųjų pipirų 0,25
puodelio sauso balto vyno 0,25 a . š. druskos 3 nedideli pomidorai, be sėklų ir supjaustyti 1 šaukštas sviesto 0,25 puodelio susmulkinto šviežio baziliko (Bazilikas)
Gaminimas: 1. Nulaužkite ir išmeskite šparagų kotų galus. Nuplaukite šaltu vandeniu. Nupjaukite
arba nulaužkite viršūnėles; atidėkite. Įžambiai supjaustykite stiebus į 2,5-3 cm gabaliukus, atidėkite. 2. Išvirkite makaronus pagal pakuotės nurodymus. Tuo tarpu, virš vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir pipirus, maišydami kepkite 30 sekundžių. 3. Į
mišinį sudėkite šparagų gabaliukus, vyną ir druską. Užvirkite, sumažinkite ugnį. Retkarčiais pamaišydami kepkite neuždengtą 3 minutes, kol šparagai bus traškūs. Sudėkite pomidorus ir šparagų viršūnėlės, kepkite neuždengtus dar 1 minutę. 4. Nuimkite nuo ugnies, įmaišykite sviestą. 5.
Nusunkite makaronus, sudėkite makaronus ir baziliką į keptuvę. Atsargiai išmaišykite.
|
|
|
|
|