Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 pakelis mėgstamos formos makaronų
400-500 g daktariškos dešros
Druskos - pagal skonį
200 ml pomidorų padažo
1 ryšelis kapotų krapų
Aliejaus


Gaminimas:
Į pasūdytą verdantį vandenį įpilti šaukštą aliejaus ir suberti makaronus (virti kaip nurodyta ant pakuotės). Išvirus nukošti ir sukrėsti atgal į puodą. Daktarišką dešrą supjaustyti juostelėmis ar kubeliais, apkepinti riebaluose pateptoje keptuvėje. Baigiant kepti, užpilti pomidorų padažu ir gerai išmaišyti. Kai pomidorų padažas pradės kunkuliuoti, užpilti visą masę ant makaronų, suberti kapotus krapus (jei reikia pagardinti makaronų prieskoniais) ir labai gerai išmaišyti. Skanaus!
Patarimas. Jei mėgstate svogūnus, tai prieš dedant dešrą į keptuvę, pakepinkite svogūną.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2022.08.27 07:47 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


gerdunka222
gerdunka222
Pažengęs
geras receptas, tik pabandykit tą patį daryti ne su daktariška dešra,o normalia rūkyta dešra, kuri iš normalios mėsos. aš naudoju dešras iš dzukukrautuvele.lt, žinokit visai kitas skonis - į gerą pusę
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai