Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
okeanija,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sen. graiku sventykla, is visu pusiu apjuosta 2 eiliu kolonadomis,
Baldas su keliomis, is visu pusiu atviromis lentynomis, isdestytomis viena virs kitos,
Plonas, tankus veltinis,
Taure vynui, sampanui,
Ornamento motyvas: jaucio ragas, kaupinas geliu, vaisiu ir kt. gerybiu,
Vešetos g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Vyčių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Vienybės a., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Viensėdžių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Viesulo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 nedidelis jaučio liežuvis druskos pipirų prieskonių 100 g šviežių pievagrybių 1 šaukštas miltų 50 g sviesto 1 svogūnas 1 stiklinė sultinio Gaminimas: Liežuvį išverdame pasūdytame vandenyje su
prieskoniais. Nulupame, supjaustome ir sudedame į lėkštę. Padažui: pievagrybius nuvalome, susmulkiname ir kepame su sviestu. Paskui įberiame supjaustytą svogūną, prieskonius, miltus, dar truputį pakepame, supilame sultinį ir užviriname. Šiuo padažu užpilame liežuvį. Valgome karštą su virtomis
bulvėmis arba bulvių koše.
|
|
|
|
|