Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Smiltynų kelias, Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Svajonių g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Takiosios Neries g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Tiesioji g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Upelio g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Blynams: 200 g kvietinių miltų 100 ml pieno 100 ml vandens 2 kiaušiniai 1-2 šaukštai aliejus, kepimui Druska, pagal skonį Įdarui: 100 g
pievagrybių 1 svogūnas
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų užmaišykite tešlą. Nepatingėkite tešlą gerai išmaišyti, kad neliktų miltų gumulėlių. Jei turite keramikine danga keptuvę, aliejų supilkite į tešlą. Blynai tikrai nesvils ir aliejaus į keptuvę daugiau pilti
nereikės. Kepkite plonus blynus per visą keptuvės plotį. Apkepkite kiekvieną blyno pusę po 1,5-2 minutes. Pievagrybius ir svogūną susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje apie 5 minutes. Kepintus grybus su svogūnais galite sumaišyti su grietine (aš nemaišiau). Šio įdaro pridėkite ant
iškeptų blynų ir susukite.
|
|
|
|
|