Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 gramų sviesto,
0.5 stiklinės cukraus,
2 kiaušiniai,
2 stiklinės kvietinių miltų,
Obuoliai


Gaminimas:
Sviestą ištirpinti, kiaušinių trynius išplakti su cukrumi, supilti sviestą, įmaišyti 1 stiklinę miltų. Išmaišyti. Atskirai suplakti baltymus, įpilti 1 stiklinę miltų. Viską supilti į ištrintus trynius. Išmaišyti. Tuomet įmesti kubeliais supjaustytus obuolius, išmaišyti. Kepimo formą ištepti sviestu arba iškloti kepimo popieriumi ir supilti masę. Ant viršaus uždėti supjaustytus obuolius, galima dar pabarstyti cinamonu. Kepkite 200 C temperatūroje apie 40 minučių. Skanu patiekti karštą su ledais ar plakta grietinėle.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
300 g miltų
200 g margarino VILNIUS kepiniams
0,5 stiklinės šalto vandens
0,25 a.š. druskos
1,5 a.š. citrinos rūgšties
Įdarui:
300 g obuolių
2-3 šaukštai cukraus
2 a.š. cinamono


Gaminimas:
Išsijojame miltus, sudedame smulkiai pjaustytą minkštą margariną, supilame sūdytą šaltą vandenį, citrinos rūgštį ir maišome tol, kol pasidaro vientisa masė. Dedame 3 val. į šaldytuvą.
Nulupame obuolių žievelę, išimame sėklas ir supjaustome skiltelėmis.
Plonai iškočiojame tešlą ir perkeliame į margarinu išteptą skardą. Dedame obuolių skileteles į tešlos vidurį, apibarstome cukraus bei cinamono mišiniu ir užlenkiame tešlos kraštus į vidinę pusę, kad neišbėgtų įdaras.

Kepame apie 30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai