Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mano buveine kiausinis, geltonas as lyg auksinis,
Sachmatu tevyne,
Modernistines tapybos kryptis, kuriai budinga dekoratyvumas, ryskios, kontrastines spalvos, plokstumine kompozicija, liniju ritmingumas,
Bizantijos teises rinkinys,
Egipto mitologijoje - saules dievas,
Gurių Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 29-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 30-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 31-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g žuvies filė su oda (bet kokia balta žuvis) Padažui: 50 ml baltojo vyno 100 ml grietinėlės 15 g saulėje džiovintų pomidorų 10 cm baltojo poro dalies 0,5 arbatinio šaukštelio
garstyčių 20 g sviesto Druskos - pagal skonį Pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Žuvį apkepkite alyvuogių aliejuje - į keptuvę pirmiausia dėkite oda žemyn, vėliau apverskite. Kepti apie 15 minučių. Padažui: nugarinkite baltąjį vyną (virkite apie 5 minutes), įpilkite
grietinėlės, sudėkite prieš tai apkepintus porus su saulėje džiovintais pomidorais. Paskaninkite garstyčiomis, druska ir pipirais. Padažą išmaišykite, pavirinkite dar 5 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Žuvį patiekite su padažu.
|
|
|
|
|