Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tvenkinių g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Vagos 1-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Vagos 2-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Versmės g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Alyvų g., Paliepiukų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 šviežių nevirtų didelių krevečių 1 kiaušinis 2,5 šaukštų kukurūzų miltų 0,25 šaukštelio druskos pipirų 3 sumuštinių duonos riekelės 1 kietai virto kiaušinio trynys 30 g
virto kumpio 1 svogūnas 2 puodeliai aliejaus
Gaminimas: 1. Nuimkite krevečių apvalkus, palikdami uodegas. Pašalinkite venas. Aštriu peiliu perpjaukite krevetės nugarą. Švelniai pirštais paspauskite krevetę, kad ji būtų plokštesnė. 2. Gerai suplakite 1 kiaušinį
su kukurūzų miltais, druska ir pipirais. Sudėkite krevetes į kiaušinių mišinį ir gerai išmaišykite, kad krevetės pasidengtų kiaušiniu. 3. Nuo duonos nupjaukite plutą. Perpjaukite kiekvieną gabaliuką į keturias dalis. Ant kiekvieno gabaliuko padėkite po vieną krevetę. Švelniai paspauskite
krevetę, kad ji prikibtų prie duonos. Kiekvieną krevetę patepkite trupučiu kiaušinių mišinio. 4. Supjaustykite kiaušinio trynį ir kumpį į 1 cm gabaliukus. Smulkiai supjaustykite svogūną. Ant kiekvienos krevetės padėkite po vieną gabaliuką kiaušinio trynio ir kumpio bei 1/4 šaukštelio
svogūno. 5. Inde "vok" įkaitinkite aliejų, kol jis pasiekia 190C temperatūrą. Vienu metu kepkite 3 ar 4 krevečių-duonos gabaliukus iki auksinės spalvos, kiekvieną pusę po 1-2 minutes. Nusausinkite ant popierinių servetėlių.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 sumuštinių „Virtuvės mitų griovėjų“ duonos riekelės 50 g marinuotų krevečių 1 gabaliukas sviesto 55 g fermentinio sūrio Salotos
lapų Alyvuogės
Gaminimas: Duoną ištepkite sviestu. Dėkite salotos lapų, krevečių, sūrio. Persmeikite mediniu pagaliuku. Ant viršaus užmaukite alyvuogę. Skanaus
|
|
|
|
|