Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, laikomas Italijos Renesanso centru,
Miestas, nuo seno garsejantis plienu,
Miestas, olimpiniu zaidyniu sostine, kuriame pirma karta dalyvavo Lietuvos sportininkai,
Miestas, vadinamas "didziuoju obuoliu",
Miestas, vadinamas "veju miestu",
Gėlių g., Serdokų k., Vilkaviškio r. sav.,
Saulės g., Serdokų k., Vilkaviškio r. sav.,
Serdokų g., Serdokų k., Vilkaviškio r. sav.,
Slyvų g., Serdokų k., Vilkaviškio r. sav.,
Žalumynų g., Serdokų k., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg žiedinių kopūstų 1 paprika, raudonoji 1 morka 1 šaukštelis juodųjų pipirų 2-3 skiltelės česnako 1 pundelis krapų 5 lauro lapai Sūrymui: 100 g cukraus 100 g
druskos 1,5 litro vandens
Gaminimas: Žiedinius kopūstus nuplauti karštame vandenyje. Nuskusti morką ir supjaustyti griežinėliais. Papriką supjaustyti kubeliais. Į stiklainius sudėti lauro lapus, krapus, pipirus (padalinti po lygiai į kiekvieną stiklainį). Į
stiklainius sudėti daržoves. Užvirinti vandenį, suberti cukrų, druską ir nuolat maišant ištirpiname. Sūrymą kaitiname 5 min. Gautą sūrimą supilstome į stiklainius. Užsukame dangteliais ir paliekame šiltai 2-4 dienoms. Po to galima laikyti šaltai. Patiekalus galite pagardinti
skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra
natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|