Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Augalas, is kurio gaminama tekila,
Augalas, is kurio lapu daromos cigaretes,
Augalas, kurio saknys vartojamos kaip astrus prieskonis,
Augalas, kurio seklos yra smulkiausios,
Augalas, kurio spurgai dedami i alu,
Pavasario g., Šalčininkų m., Šalčininkų r. sav.,
Plento g., Šalčininkų m., Šalčininkų r. sav.,
Pramonės g., Šalčininkų m., Šalčininkų r. sav.,
Pušyno g., Šalčininkų m., Šalčininkų r. sav.,
Saulės g., Šalčininkų m., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: žalieji žirneliai 1 l vandens 20 g druskos 3 šaukšteliai cukraus
Gaminimas: Žirnelius išimame iš ankščių. Dedame į pasūdytą, verdantį vandenį ir verdame 5 min. Tuomet išgriebiame
iš karšto vandens ir beriame į šaltą, kad atvėstų, supilame į kiaurasamtį, palaikom, kad gerai nubėgtų vanduo. Maždaug po pusvalandžio suberiame į stiklainius, kad kuo mažiau tarpelių liktų, o iki dangtelio ne mažiau 1 cm tuščios ertmės. Į kievieną litrinį stiklainį dedam 3 šaukštelius cukraus ir
užpilam perkoštu sūrimu, kuriame apvirė žirneliai. Stiklainius sudedame į didelį puodą su karštu vandeniu ir kaitinam 30 min. tada uždarome iškaitintais dangteliais ir apverstus laikome, kol atauš.
|
|
|
|
|