Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
800 g jautienos karbonadinės mėsos
2 kiaušiniai
3 šaukštai džiūvėsėlių
3 šaukštai riebalų kepsniui kepti
1,5 šaukšto sviesto kepsniui užpilti
pipirai ir prieskoniai

įdarui:
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
druska
200 g baravykų arba mėgiamų grybų

Gaminimas:
Mėsa išmušama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas įdaras.
Idarui: grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis. Aš naudojau marinuotus grybukus, tai net nekepinau. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir pamirkoma į kiaušinių plakinį, o po to į džiūvėsėlius. Kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpylus sviestu. Bet as neužpyliau, nes būtų buvę man per riebu. O mėsa gavosi ir taip labai sultinga.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai