Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gebejimas atlikti tam tikra veikla remiantis mokymosi rezultatu, igytu ziniu, igudziu, gebejimu, vertybiniu nuostatu visuma,
Visuotine trauka,
Kas parase veikala? Zmogiskojo supratimo patirtis",
Bibliografijoje naudojamas terminas literaturai apie Latvija, latviu tauta, latviu literatura apibudinti,
Kelintais metais kompanija Claas pagamino pirmaji javu nuemimo kombaina Europoje,
Medžiotojų g., Miriniškių k., Kauno r. sav.,
Riešutų g., Miriniškių k., Kauno r. sav.,
Spindulio g., Miriniškių k., Kauno r. sav.,
Uosio g., Miriniškių k., Kauno r. sav.,
Gandro g., Mitkūnų k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g vištų krūtinėlių 1 šaukštelis krakmolo 2 šaukštai sojų padažo 2 salierų lapkočiai 2 svogūnai 1 šaukštelis kario 2 šaukštai chereso 1/8 l vištienos sultinio 1/2 šaukštelio
druskos 1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų 250 g skaldytų migdolų 3 šaukštai kukurūzų aliejaus
Gaminimas: Mėsą supjaustyti 1/2 cm storio šiadeliais ir sumaišyti su šaukštu sojų padažo bei bulvių krakmolu. Nuvalytą salierą bei nuluptus svogūnus supjaustyti griežinėliais.
Cheresą sumaišyti su kariu. Supilti sultinį, suberti druską, pipirus, supilti sojų padažo likutį ir gerai išmaišyti. Įkaitintoje keptuvėje sausai pakepinti migdolus ir išberti. Atskirai su aliejumi apkepti mėsą, svogūnus ir salierą (kiekvienam komponentui kepti - po šaukštą aliejaus). Nuolat
maišyti ir kepti tol, kol mėsa ir daržovės pakeis spalvą ir gardžiai pakvips. Iškepusias daržoves sustumti į keptuvės pakraštį arba kiaurasamčiu išgriebti ir suversti į sietelį, kad nuvarvėtų. P?ruoštą padažą šiek tiek pavirti keptuvėje ir pagardinti. Į padažą suberti apkeptą mėsą, salierus,
svogūnus ir trumpai pakaitinti. Užberti skrudintų migdolų.
|
|
|
|
|