Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslininkas issifraves egiptieciu hieroglifus,
Mokslininkas, atrades reliatyvumo teorija,
Mokslininkas, is kurio pavardes kilo zodis "pasterizavimas",
Mokslininkas, kurio paskutiniai zodziai, pasak padavimo, buvo "neardyk mano apskritimu",
Mokslininkas, kuris tyrineja pirmykste kultura is iskasenu ir senienu,
Ąžuolų g., Lapių mstl., Kauno r. sav.,
Barsūniškio g., Lapių mstl., Kauno r. sav.,
Eglyno g., Lapių mstl., Kauno r. sav.,
Gluosnių g., Lapių mstl., Kauno r. sav.,
Kranto g., Lapių mstl., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 jauna antis 3 šaukštai medaus 3 šaukštai sojos padažo 1 šaukštelis prieskonių
Gaminimas: Nuplaukite ir nusausinkite antį. Visus kitus produktus sudėkite į puodą ir
troškinkite, kol susimaišys. Antį įtrinkite šiuo padažu ir kelias valandas marinuokite. Kepkite iš visų pusių keptuvėje 50 minučių. Kepimo pabaigoje ant anties į keptuvę supilkite sultis.
|
|
|
|
|