Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolų 16-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 17-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 18-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 19-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 2-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g liesos kiaulienos (be kaulų) 100 g morkų 2 skiltelės česnakų cukrus druska pipirai
Gaminimas: Mėsą išlyginame maždaug 1,5 cm storio sluoksniu, išmušame, pabarstome
druska, cukrumi, pipirais, įtriname česnaku ir 5 val. marinuojame. Tuomet ant mėsos klojame lazdelėmis supjaustytas morkas, susukame mėsą voleliu, suvyniojame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir dedame į pasūdytą verdantį vandenį. Verdame 1,5 val. Po to paslegiame ir
atvėsiname. Valgome su krienų ir majonezo padažu bei šviežiomis daržovėmis.
|
|
|
|
|