Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šilojų g., Traksėdžių k., Šilutės r. sav.,
Šilojų skg., Traksėdžių k., Šilutės r. sav.,
Kuršių g., Uogalių k., Šilutės r. sav.,
Laukų g., Uogalių k., Šilutės r. sav.,
Liepų g., Uogalių k., Šilutės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaulienos gabaliukai (po 300 g) 1/2 šaukštelio druskos 1/4 šaukštelio juodųjų pipirų 150 g fermentinio sūrio 1/2 šaukštelio džiovintų šalavijų 1 ryšelis petražolių 2 šaukštai
aliejaus
Gaminimas: Išpjauti kiaulienos plėves, mėsą įpjauti. Pjūvio vietą įtrinti druska ir pipirais. Sūrį supjaustyti plonais šiaudeliais ir sudėti į mėsos vidų, pagardinti gerai sutrintais šalavijais ir 2 šaukštais supjaustytų petražolių. Įpjauti mėsą susiūti. Ant vidutinės
ugnies įkaitinti aliejų. Mėsą gerai apkepinti iš visų pusių. Uždengti ir troškinti, kol suminkštės. Troškinamą mėsą vieną kartą apversti. Nupjauti siūles. Mėsą supjaustyti įstrižai. Papuošti petražolių lapeliais. Kepsnį galima patiekti ir šaltą.
|
|
|
|
|