Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, i kurios sudeti Lietuva iejo 1915-1918 m. laikotarpiu,
Valstybe, is kurios kilo arachisai,
Valstybe, is kurios kilo godzilos personazas,
Valstybe, is kurios kilo spanieliai,
Valstybe, isgaunanti daugiausia rusvuju angliu pasaulyje,
Taikos g., Birželių k., Radviliškio r. sav.,
Tiesioji g., Bučiūnų k., Radviliškio r. sav.,
Atgimimo g., Butėnų k., Radviliškio r. sav.,
Ąžuolo g., Butėnų k., Radviliškio r. sav.,
Jaunimo g., Butėnų k., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg bulvių, virtų 2 šaukštai aliejaus 0,5 šaukštelio druskos Padažui: 1 šaukštas majonezo 4 šaukštai jogurto arba grietinės 1 šaukštas vandens 1 pundelis petražolių Stambiai
maltų pipirų ir druskos (pagal skonį) 4 skiltelės česnako
Gaminimas: Bulves supjaustome skiltelėmis ir išmaišome su aliejumi ir druska. Sudedame ant kepimo skardos ir pašauname į 180 laipsnių orkaitę 15-20 minučių. Padažui: majonezą sumaišome su natūraliu jogurtu, vandeniu,
smulkintomis petražolėmis (ar krapais), pipirais, druska ir sutrintu česnaku. Bulves patiekiame su padažu!
|
|
|
|
|