Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karšuvos g., Buivydiškių k., Vilniaus r. sav.,
Klinikų g., Buivydiškių k., Vilniaus r. sav.,
Mėguvos g., Buivydiškių k., Vilniaus r. sav.,
Nadruvos g., Buivydiškių k., Vilniaus r. sav.,
Notangų g., Buivydiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
5 svogūnai 6 v. š. miltų 1 v. š. krakmolo gazuotas vanduo 1 kiaušinis 1 a. š. malto džiovinto baziliko 1 a. š. šviežiai maltų juodųjų pipirų 1 a. š. šviežiai maltų raudonųjų
pipirų 1 a. š. šviežiai maltų baltųjų pipirų druska aliejus (kepimui) Gaminimas:
Svogūnus supjaustykite maždaug 1 cm storio žiedais. Pasidarykite prieskonių mišinį iš baziliko, šviežiai maltų pipirų ir druskos. Sumaišykite pusę gauto prieskonių mišinio ir 1 šaukštą
miltų bei išvoliokite juose svogūnų žiedus ir palikite kelioms minutėms, kad įsigertų prieskoniai. Susimaišykite tešlą iš likusių miltų, šaukšto krakmolo, kiaušinio ir gazuoto šalto vandens (jo reikia tik tiek, kad tešla gautųsi tirštoka). Į gautą tešlą supilkite likusį prieskonių
mišinį ir viską gerai išmaišykie. Pamirkykite žiedus tešloje ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje, kol svogūnai gražiai pagels. Iškepus dėkite žiedus ant popierinio rankšluosčio ar servetėlių, kad į popierių susigertų nereikalingas aliejus. Patiekite su mėgstamu padažu. Patiekalus
galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|