Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Janališkių g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Jazminų g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Juodalksnių al., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Jurginų g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Kadagių al., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg menkės filė 1 citrina 1 šaukštelis raudonos paprikos miltelių 0,5 šaukštelio ciberžolės miltelių 1 šaukštelis kalendros miltelių 1 šaukštelis maltų kmynų 0,5 šaukštelio imbiero,
malto Druskos ir pipirų pagal skonį 2 šaukštai miltų 100 ml alyvuogių aliejaus
Gaminimas: Sumaišykite paprikos miltelius su ciberžolės, kaldendros, kmynų, imbiero milteliais, druska ir pipirais. Prieskonių mišiniu įtrinkite žuvies filė gabaliukus ir apšlakstykite
citrinos sultimis. Palikite 2 valandoms žuvį šaldytuve, kad pasimarinuotų. Prieš kepant, pavoliokite žuvį miltuose. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Kepkite apie 10 minučių.
|
|
|
|
|