Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
450 - 500 g miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
100 g tarkuoto fermentinio sūrio
100 g rūkyto kumpio
Papuošti:
50 g tarkuoto fermentinio sūrio
2 šaukšteliai aguonų (sezamo sėklų)
2 kiaušiniai
200 ml pieno
75 ml aliejaus


Gaminimas:
Išmaišykite miltus, druską, kepimo ir paprikos miltelius. Suberkite tarkuotą sūrį ir kumpio gabalėlius. Kitame inde išmaišykite kiaušinius, pieną ir aliejų. Skystus produktus supilkite ant sausų ir viską sumaišykite. Tešlą paskirstykite į formeles, pabarstykite tarkuotu sūriu ir aguonomis. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 minučių.
Šie keksiukai puikiai tinka prie trintos sriubos ar sultinio, taip pat iškyloms. Juos galite patiekti su tepamuoju varškės sūriu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai