Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Irenginiu sistema degiosioms dujoms vamzdynais tiekti is gavybos vietu i vartojimo rajonus,
Gamtos ir zmoniu salygotas reiskinys, kai sausuose rajonuose ir ju pakrasciuose pleciasi bei stipreja dykumu salygos,
Krastovaizdis, kuriam budingas karstas ir sausas arba saltas ir sausas klimatas bei skurdi augalija,
Augalu ar gyvunu rusys, gyvenancios tik tam tikrame geografiniame rajone,
Augalai, gyvenantys ant kitu augalu, bet neparazituojantys juose,
Malūno g., Plikiškių k., Joniškio r. sav.,
Pievų g., Plikiškių k., Joniškio r. sav.,
Senojo Vieškelio g., Plikiškių k., Joniškio r. sav.,
Šilelių g., Plikiškių k., Joniškio r. sav.,
Grybų g., Pošupių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 100 g sviesto 80 g cukraus 2 kiaušiniai 120 ml kefyro 300 g miltų 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių 1 žiupsnelis druskos Įdarui: 200 ml natūralaus
jogurto 2 valgomi šaukštai riebios grietinės 2 valgomi šaukštai cukraus 1 pakelis vanilinio cukraus 2 valgomi šaukštai bulvių krakmolo 1 sauja šaldytų spanguolių
Gaminimas: Sviestą ištirpinau, sumaišiau su cukrumi. Į gautą masę įmušiau kiaušinius, supyliau
kefyrą. Mikseriu gerai viską sumaišiau. Miltus sumaišiau su kepimo milteliais ir druska. Subėriau į kiaušinių - kefyro masę. Vėl viską gerai išmaišiau. Tešla turėtų būti tirštos grietinės konsistensijos. Dabar gaminam įdarą - natūralų jogurtą sumaišiau su 2 šaukštais grietinės, vaniliniu
cukrumi bei cukrumi be priedų. Subėriau krakmolą ir spanguoles. Dar kartą gerai išmaišiau įdarą. Pailgą kepimo skardą ištepiau sviestu ir pabarsčiau miltais. Pusę keksui skirtos tešlos supyliau į kepimo skardą. Ant supiltos tešlos atsargiai sukrėčiau įdaro masę. Tada ant viršaus supyliau
paliktą kekso tešlą. Nieko baisaus, jei viršutinis tešlos sluoksnis pasiskirstys nevienodai. Tiesiog šakute atsargiai išlyginkite, kad pasiskirstytų ant viso paviršiaus ploto. Kepiau 180 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Iškepęs keksas būna labai purus ir minkštas. Palaukite, kol atvės, nes
kitaip nepavyks supjaustyti. SKANAUS!
|
|
|
|
|