Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalcio kiekio sumazejimas organizme, sergant kai kuriomis ligomis arba sutrikus medziagu apykaitai,
Anglies elemento salinimas is kurios nors medziagos, pvz., is ketaus, kai is jo gaminamas plienas,
Galvos smegenu didziuju pusrutuliu zieves dalinis arba visiskas pasalinimas; daroma, tiriant zieves funkcijas,
Turto ikainojimo ir draudimo sumos skirtumas,
Turku pasos sargybinis; saunus karys, puikus jojikas,
Gamtos g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Gandrų g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Gegutės g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Geležinkelio g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Gėlių g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 l pomidorų tyrės (Pomidorai)
Gaminimas: Pagrindinis produktas - 2 l pomidorų tyrės. Prieskoniai gali būti skirtingi: I. 400 ml 9 proc. acto, 40 g druskos, 40 g maltų garstyčių, 1 šaukštas
bulvių krakmolo, po šaukštelį maltų karčiųjų ir kvapiųjų pipirų, šaukštelis malto cinamono, 2 morkos, salieras, petražolės šaknis, žiupsnelis tarkuotų muskatų ir paprikos. II. 200 ml 9 proc. acto, 40 g druskos, 3 šaukštai cukraus, šaukštas bulvių krakmolo, šaukštas maltų čiobrelių, šaukštas
maltų kmynų, 2-3 laurų lapeliai, 0,5 šaukštelio maltų kvapiųjų pipirų, salieras arba petražolė, česnakas. III. 300 ml 9 proc. acto, 2 šaukštai druskos, 100 g cukraus, šaukštelis salierų sėklų, šaukštelis krapų sėklų, 0,5 šaukštelio karčiųjų pipirų, šaukštelis garstyčių sėklų (prieskonius dėti į
verdamą padažą marlės maišelyje). Pomidorų tyrę virti nuolat maišant, kol sutirštės (liks 2/3 tūrio). Virtą morką, salierą ir petražolę pertrinti per tinklelį, česnaką sukapoti arba sugrūsti. Krakmolą ištirpinti šaltame vandenyje ir su prieskoniais supilti į pomidorų tyrę. Pakaitinti iki
užvirimo, supilstyti į butelius ar stiklainius ir tuoj pat sandariai uždaryti.
|
|
|
|
|