Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Etikos doktrina, pagal kuria malonumas, pasitenkinimas yra auksciausia vertybe,
Faraonas, nesekmingai bandes ivesti egipte monoteizma, nefertites brolis ir vyras,
Formules 1 trasa Belgijoje,
Galuniu sanario judesiu sumazejimas del minkstuju audiniu ar nervu pakitimu,
Garsus Italijos dainininkas, aktorius,
Naujanerių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujasodžio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujininkų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Naujoji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Navasiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 karpis (apie 2 kg) 2 kg svogūnų 1 šaukštas prieskonių mišinio 1 šaukštelis sviesto cukrus pipirai druska
Gaminimas: Žuvį išdoroti, supjaustyti skersai, įtrinti
prieskoniais ir palikti šaltoje vietoje. Iš karpio galvos (be akių ir žiaunų), stuburkaulio bei pelekų išvirti 2 stiklines sultinio. Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais, užpilti perkoštu sultiniu, virti ant mažos ugnies. Kai suminkštės, pertrinti per tankų sietelį, paskaninti
druska, pipirais, cukrumi ir išmaišyti su sviestu. Į taip paruoštą verdantį padažą sudėti žuvies gabalus ir virti ant mažos ugnies 40-45 min., kartkartėmis pakratant puodą, kad neprisviltų. Gatavą žuvį sudėti giliame pusdubenyje, užpilti padažu. Patiekti, kai atauš.
|
|
|
|
|