Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg kiaulės karkos
Druska ir pipirai
Itališkos žolelės
125 g maltos jautienos
125 g maltos kiaulienos
1 raudona paprika
1sauja smulkintų krapų
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
Lauro lapeliai ir pipirų žirneliai virimui


Gaminimas:
Česnaką pasmulkiname, svogūną supjaustome kubeliais, papriką taip pat kuo smulkiau ir pakepiname, kol suminkštės.
Įmaišome viską į maltą kiaulieną ir jautieną, įdedame krapų, druskos su pipirais ir gerai išminkome.
Iškaulintą karką įtriname prieskoniais ir itališkomis žolelėmis, šiek tiek papjaustome mėsą, kad būtų lengviau įkandama, visą karkos mėsos paviršių apdedame maltos mėsos mase ir susukame suktinį.
Stipriai suspaudžiame ir aprišame virtuviniu siūlu.
Dedame į verdantį vandenį, įmetame keletą lauro lapelių, pipirų, druskos ir verdame maždaug 1,5 valandos.
Išvirus suktinį, paslegiame mažiausiai 4-ioms valandoms. Pjaustome ir ragaujame. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai