Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žaros 15-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 16-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 17-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 18-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 19-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kiaulienos karbonadai (po 150 g) 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų 590 ml konservuotų pievagrybių po 1 šaukštą aliejaus ir sviesto 1/2 šaukštelio sultinio miltelių 4 šaukštai maderos 200
ml grietinės 1 šaukštelis druskos 4 ryšeliai petražolių
Gaminimas: Karbonadus įpjauti keliose vietose, kad kepami nesiriestų ir apibarstyti pipirais. Pievagrybius nuvarvinti sietelyje, sunką perpilti į kitą indą. Grybus apkepinti sviestu ir išgriebti iš keptuvės. Į
keptuvėje likusius riebalus supilti aliejų, įkaitinti. Karbonadus apkepinti iš abiejų pusių. Supilti grybų sunką, pagardinti sultinio milteliais, madera ir druska. Troškinti uždengtame ppuode ant silpnos ugnies. Karbonadus sudėti į pakaitintias lėkštes. Į troškinio sultis sukrėsti grietinę ir
išvirti tirštą padažą. Suberti grybus, pagardinti pagal skonį ir padažu užpilti kepsnius. Papuošti petražolių lapeliais ir patiekti.
|
|
|
|
|