Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 60-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 61-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 62-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 63-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 karbonadai (po 125 g) 6 svogūnai 3 šaukštai taukų 3/4 šaukštelio druskos 1/4 šaukštelio pipirų 1 šaukštas maltos saldžiosios paprikos truputis miltų 1/4 l pomidorų sulčių 2
skiltelės česnakų 2 šaukštai kepsnių padažo miltelių
Gaminimas: Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais, pakepinti su įkaitintais riebalais ir sukrėsti į keptuvą. Mėsą įtrinti prieskoniais, apvolioti miltuose. Miltų perteklių nupurtyti. Karbonadus iš abiejų pusių po 2 minutes
aptepti riebaluose, kuriuose kepė svogūnai. Po to sudėti į keptuvą ant svogūnų. Keptuvėje likusius riebalus sumaišyti su pomidorų sultimis, sutrintu česnaku ir kepsnių padažo milteli?is. Užvirinti. Mėsą užpilti padažu, pašauti į vidurinę orkaitės lentyną ir iškepti.
|
|
|
|
|