Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kriterijus, pagal kuri apsprendziamas tam tikras arealas, kuri rusis uzima gamtoje,
Dokumentas suteikiantis teise kuo nors vaziuoti, kur nors eiti, dalyvauti,
Asmenys arba ju grupes, kurie uzsienio valstybiu nurodymu vykdo divesrijas: sprogdina tiltus, gelezinkelius, gadina irengimus fabrikuose, naikina maisto atsargas ir kt. [dgs.],
Polinkis bendrauti su kitais zmonemis, tapti vis kitu grupiu nariu,
Dailes kurinio spalvu visuma,
Baltijos g., Jaupėnų k., Rietavo sav.,
Jaujupio g., Jaupėnų k., Rietavo sav.,
Kaštonų g., Jaupėnų k., Rietavo sav.,
Saulės g., Jaupėnų k., Rietavo sav.,
Šilo g., Kalakutiškės k., Rietavo sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 25 g mielių 500 g miltų 125 ml pieno 2 kiaušiniai 250 g aguonų 3 pak. po 250 g sviesto 400 g cukraus 150 g razinų
Gaminimas: Mieles ištrinti su 2 š. cukraus. Tada
įpilti 5-7 š. šilto, bet ne per kartšo pieno. Palaukti apie 25 min., kol mielės pradės "veikti". Tuo tarpu, pamerkiame razinas, nuplikiname ir sumalame aguonas, kiaušinius išplakame šakute, į juos supilame likusį pieną. Šią masę pilame į mieles. Po truputį bemaišant pilame miltus. Tešlą vis
papurškiame aliejumi, kad neliptų prie rankų. Ją minkom rankom, kokias 10-15 min. Po to iš jos atskiriam 4-5 galingus gabalus ir paliekam 30 min. pakilimui. Imam pirmąjį, kurį kočiojame, kol gauname laaaabai ploną blyną, ant jo gausiai užtepam išlydyto, tačiau truputį kambaryje pastovėjusio ir
apkietėjusio sviesto, beriame daug cukraus, tik negailėkit, nes į tešlą jo nedėjome. Ant šio pabarstome keletą razinų. Tada imame kitą gabalą, jį kočiojame, pasviestiname, pacukriname ir dedame ant pirmojo, ir taip su likusiais gabalais. Ant paskutinio lakšto tepame sviestą, beriame cukrų, razinas
ir aguonas. Visą lakštų krūvą sukame į vyniotinį, dedame į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą skardą, aptepame gausiai sviestu. Vyniotinį paliekame dar bent pusvalandžiui šiltoje vietoje. Kepame 230 C orkaitėje tol, kol gražiai parus. Valgyti šiltą, kol nesukietėjo pasidariusi karamelė. Skanaus
ir linksmų švenčių!
|
|
|
|
|