Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Koki dieva vaizdavo Rodo Kolosas,
Patalpos uz posedziu sales (parlamente, teatre), kur ilsimasi, keiciamasi nuomonemis,
Kiek procentu cukraus turi cukrinis runkelis,
Saules sistemos planeta milzine, antroji pagal dydi ir sestoji pagal nuotoli nuo saules,
Virsutine moterisko kostiumo dalis, svarkelis daznai iimtas per liemeni,
Kačergių g., Labūnavos k., Kėdainių r. sav.,
Kruopių g., Labūnavos k., Kėdainių r. sav.,
Linelių g., Labūnavos k., Kėdainių r. sav.,
Mėklos g., Labūnavos k., Kėdainių r. sav.,
Nevėžio g., Labūnavos k., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: tešlai: 1 arbatinis šaukštelis kepimo sodos 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių 115 g sviesto 240 ml tamsaus rudojo cukraus 4 arbatiniai šaukšteliai malto imbiero 4 arbatiniai
šaukšteliai cinamono 1,5 arbatinis šaukštelis maltų gvazdikėlių 2 dideli kiaušiniai 360 ml medaus 440 g miltų glajui: 2 stiklinės cukraus pudros 1 kiaušinio baltymas šaukštas citrinos sulčių
Gaminimas: 1. Sumaišykite sijotus miltus, sodą
ir kepimo miltelius. 2. Mikseriu gerai išmaišykite sviestą ir rudąjį cukrų, kol masė taps vientisa ir puri. Įmaišykite imbierą, cinamoną, gvazdikėlius. Įmuškite kiaušinius ir įmaišykite medų. Vėl gerai išmaišykite iki vientisos masės. 3. Pridėkite miltų ir kepimo miltelių bei sodos mišinį
ir sumaišykite nedideliu greičiu, kol visi tešlos komponentai virs vientisa mase. Tešlą suvyniokite į plastikinę maisto plėvelę. Atvėsinkite šaldytuve mažiausiai 1 valandą. 4. Įkaitinkite orkaitę iki 350° C temperatūros. Miltais pabarstykite stalo paviršių, ant kurio kočiosite tešlą.
Iškočiokite 3-4 mm storumo tešlą. Supjaustykite pagal iš anksto nusibrėžtus trafaretus. Kepkite 15 minučių įkaitintoje orkaitėje arba tol, kol meduolių centras bus tvirtas, tačiau žiūrėkite kad meduolių kraštai neapdegtų ir nepajuoduotų. Tada aptepti glajumi ir galima puošti kaip nori
:)) Glajus: Viską sudėkite į indą ir sukite, kol glajus pabals ir sutirštės. :))
|
|
|
|
|