Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Giraitės g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Girakalnio g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Girininkų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Gluosnių g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Goštauto g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gramų kalakutienos, 3 batono riekės, 0.8 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai sviesto, 1.5 stiklinės džiūvėsėlių, Grietinėlės truputį Druskos pagal
skonį
Gaminimas: Šlaunelių ir krūtinėlės mėsa sumalama mėsamale kartu su piene mirkytu batonu, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, įdedama išsukto sviesto, išmaišoma ir, jei reikia, atskiedžiama grietinėlė, daromi maltiniai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ar apkepinami svieste. Tada dar
dedami 7—10 min. į orkaitę, kad baigtų kepti. Prieš tiekiant sudedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami tirpintu sviestu. Prie kalakutienos maltinių tinka karšti virti žirneliai, keptos bulvės, bulvių ar ryžių košė. Atskirai tiekiama žaliųjų salotų, marinuotų vaisių ar bruknių košės.
|
|
|
|
|