Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasytojas, romanu "Askanijas", "Dvi karalienes", "Juodoji tulpe", "Karaliene margo", "Po dvidesimties metu" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Baltoji iltis", "Juru vilkas", "Martinas idenas", "Menulio slenis", "Rytas austa", "Smokas Belju", "Trys sirdys" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Broliai karamazovai", "Nusikaltimas ir bausme", "Baltosios naktys", "Idiotas", "Losejas", "Pazemintieji ir nuskriaustieji" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Eugenija Grande", "Tevas Gorijo", "30 metu moteris", "Kurtizaniu spindesys ir skurdas", "Pussesere beta" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Fiesta", "Atsisveikinimas su ginklais", "Kam skambina varpai", "Tureti ir netureti", "Salos vandenyne", "Ir vel pateka saule" autorius (liet.) ,
Genio al., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Graužupio g., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Ievų al., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Jaunystės g., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Jazminų al., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg uogų 0,5 kg fruktozės arba cukraus
Gaminimas: Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau
užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti „aukštyn kojomis“.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg juodųjų serbentų 1 kg cukraus
Gaminimas: Uogos nuplaunamos, sudedamos į kiaurasamtį, perliejamos verdančiu vandeniu, nuvarvinamos, perkratomos į puodą storu dugnu ir užberiamos
cukrumi. Kai ima leisti sultis, statome puodą ant silpnos ugnies ir verdame, kol nuėmus putelę ji nebesusidaro. Supilama į iškaitintus stiklainiukus ir užsukama iškaitintais dangteliais. Statome ant dangtelio ir užklojama storesne antklode, kad nebūtų plyšių, taip laikoma, kol atauš. Uogienę
geriausiai laikyti tamsesnėje, vėsioje vietoje.
|
|
|
|
|