Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gurių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g keptos vištos krūtinėlės arba kalakuto kumpelio 1 didelis obuolys 1 sauja graikinių riešutų (be kevalo) 200 g grūdėtos varškės 0,5 šaukštelio tarkuoto imbiero 1 sauja
„Arimex“ sėklų mišinio petražolės papuošimui Ingridientai užpilui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus 1 šaukštelis balto vyno acto 1 šaukštelis skysto medaus (kietą medų galima pašildyt iki 40 laipsnių) 0,5 šaukštelio tarkuoto imbiero Druska bei pipirai (pagal
skonį)
Gaminimas: Paukštieną ir obuolį supjaustykite kubeliais. Graikinius riešutus truputį pasmulkinkite peiliu. Paukštieną, riešutus, grūdėtą varškę, sėklų mišinį ir tarkuotą imbierą sudėkite į dubenį bei švelniai sumaišykite. Pagaminkite užpilą, supilkite ant
salotų bei išmaišykite. Papuoškite petražole ir keliais nesmulkintais graikiniais riešutais. Skanaus!
|
|
|
|
|