Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuoliukų 6-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuoliukų 7-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Odininkų 1-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Odininkų 2-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Odininkų 3-ioji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g jautienos 6 puodeliai vandens 2 puodeliai saliero, supjaustyto 2 puodeliai šviežių grybų, supjaustytų 1 puodelis morkų, supjaustytų 1 puodelis svogūno, supjaustyto 1 šaukštelis
druskos 1 šaukštelis džiovinto rozmarino 0,5 šaukštelio pipirų 1 skiltelė česnako, susmulkinto 170 g pomidorų padažo 1 puodelis miežinių kruopų, greit išverdančių
Gaminimas: Supjaustykite mėsą 1 cm kubeliais. Į puodą sudėkite mėsą, vandenį, salierą, grybus, morkas,
svogūnus, druską, rozmariną, pipirus ir česnaką. Užvirkite; sumažinkite ugnį. Uždenkite ir troškinkite 1-1,25 val. arba kol mėsa bus minkšta. Jei reikia, nugraibykite putas nuo paviršiaus. Sudėkite pomidorų padažą (pastą) ir miežines kruopas. Užvirkite; sumažinkite ugnį. Uždenkite ir troškinkite
apie 10 minučių arba kol miežiai išvirs.
|
|
|
|
|