Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
37061243244,
cd,
trans,
200.000 euro,
aistra turtams,
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip muzikoje vadinama orkestrine izanga,
Kaip muzikoje vadinamas kurinys, kurio turinys perteikiamas sokiu, mimika, judesiais,
Kaip muzikoje vadinamas kurinys, susidedantis is keliu panasios tematikos pjesiu, atliekamas tuo paciu instrumentu,
Kaip muzikoje vadinamas maziausias atstumas tarp dvieju garsu,
Kaip muzikoje vadinamas pritarimo budas,
Smilčių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Smilgų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Smiltelės g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Smilties Pylimo g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Smiltynės g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g jautienos 40 g džiovintų baravykų 2 svogūnai 1 česnako skiltelė 2 šaukštai sviesto 2 skrudinamos duonos riekelės 1 kiaušinis 1/2 šaukštelio druskos 1/4 šaukštelio juodųjų
pipirų 2 šaukštai kapotų petražolių 2 šaukštai aliejaus 1 šaukštas miltų 1/4 l grietinės
Gaminimas: Grybus užpilti 1/4 l šalto vandens ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol grybai išbrinks. Paskui 5 minutes pavirti. Nuluptus svogūnus ir česnako skiltelę
supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti su sviestu, kol suminkštės. Grybus nuvarvinti sietelyje, smulkiai sukapoti ir sumaišyti su pakepintais svogūnais bei česnaku. Suberti kubeliais supjaustytą duonąm įmušti kiaušinį, pagardinti druska bei pipirais ir apibarstyti petražolėmis. Faršą gerai
išminkyti, pasūdyti ir apšlakstyti grybų sunka. Mėsą įdaryti faršu, surišti ir apkepti iš visų pusių. Apibarstyti druska ir pipirais, užpilti grybų sunka ir troškinti uždengtame keptuve. Retkarčiais apversti. Grietinę suplakti su krakmolu ir sumaišyti su troškinimo metu išsiskyrusiomis
sultimis, likus 10 minučių iki troškinimo pabaigos. Vyniotinį pasūdyti.
|
|
|
|
|