Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg lydekos
1 vištos kiaušinio
6 putpelės kiaušinių
1 šaukšto krakmolo
sviesto gabaliuko
1 morkos
1 svogūno
batono riekelės
mažo šaukštelio druskos
Kotanyi prieskonių žuviai ir silkei
džiovintų čiobrelių


Gaminimas:
Nuskustai lydekai aš nupjaunu galvą, nudiriu odą. Nuimtą nuo kaulų mėsą sumalu, įplaku vieną kiaušinį, suberiu krakmolą, sudedu piene mirkytą batoną bei virtą, bet dar svieste su svogūnu pakepintą morką.
Įberiu druskos, čiobrelių, Kotanyi prieskonių. Išmaišytą masę krečiu į lydekos odą, vis įdėdama po vieną virtą putpelės kiaušinuką. Tuomet naują lydekos "kūną" prisiuvu prie galvos, įvynioju į marlę ir verdu apie 30 min. vandenyje pagardintame žuvies prieskoniais. Papuošiu daržovėmis ir citrina.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai