Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dvaro g., Kaunatavos k., Telšių r. sav.,
Kinčiulių g., Kaunatavos k., Telšių r. sav.,
Knygnešio g., Kaunatavos k., Telšių r. sav.,
Liepukų g., Kaunatavos k., Telšių r. sav.,
Marijonų g., Kaunatavos k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 lydeka 2 svogūnai truputis sviesto kepimui 4 riekės batono 1 kiaušinis druska, pagal skonį truputis juodųjų pipirų prieskoniai, citrininiai žuvies, pagal skonį majonezas,
aptepimui 1 morka 1 citrina, papuošimui alyvuogės, papuošimui salotos, papuošimui
Gaminimas: Svieste pakepinti svogūną ir tarkuotą morką. Batono išmirkinti kelias riekeles ir sutrinti. Į sumaltą lydekos mėsą sudėti atvėsintus svogūnus ir morkas, batoną,
įmušti kiaušinį, įberti druskos, pipirų ir citrininių žuvies prieskonių. Viską gerai išminkyti. Jei trūksta gaminamos lydekos mėsos, pridėti šaldytos jūros lydekos. Turimą masę sudėti į lydekos odą ir susiūti. Suformuotą lydeką dėti į skardą, išteptą aliejumi. Tada aptepti majonezu ir subadyti
adata, kad nesutruktų. skardą įpilti pusę stiklinės šilto vandens. Kepti 170-180 laipsnių temperatūroje 40 - 60 minučių (pagal lydekos dydį). Iškeptą atvėsinti ir papuošti.
|
|
|
|
|