Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kurinys balsui, atliekamas su pritarimu; daininga instrumentine pjese,
Kurinys vienam atlikejui,
Kurinys, kuriame autorius pasakoja praeities ivykius, kuriu dalyviu ar stebetoju yra buves; atsiminimai,
Kurinys, turintis kompozitoriaus sugalvota pavadinima, atitinkanti kurinio nuotaika,
Kurio negalima pataisyti,
Gegužės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 39-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Nolonių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
S. Moniuškos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vandens g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 rūkyta karka (800 g-1 kg) 400 g maltos kiaulienos 1 kiaušinis 1 nedidelis svogūnas druskos pipirų aliejaus
Gaminimas: Rūkytą karką išmirkome vandenyje, išimame
kaulą. Į maltą kiaulieną įdedame susmulkintą pakeptą svogūną, įberiame druskos, pipirų, įmušame kiaušinį ir išminkome. Karką prikemšame maltos mėsos, užsiuvame karkos galus, suvyniojame į dvigubą marlę, ją irgi užsiuvame. Taip paruoštą karką verdame apie 1,5 val. Po to ją paslegiame
ir laikome, kol atšąla. Tada nuimame marlę ir supjaustome karką griežinėliais. Puošiame žalumynais.
|
|
|
|
|