Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g kiaulienos;
Mėsos prieskoniai;
Prancūziškos žolelės;
1 svogūnas;
1 kubelis vištienos sultinio;
100 ml vištienos padažo;
200 g pievagrybių;
200 g morkų;
1 paprika;
Aliejaus kepimui.


Gaminimas:
Mėsa supjaustoma šiaudeliais ir pabarstoma prieskoniais. Mėsą kepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Visas daržoves supjaustome norimos formos gabaliukais ir kepiname keptuvėje. Apkeptas daržoves ir mėsą dedame į puodą, ten pilame stiklinę vandens, pomidorų padažą bei kubelį sultinio. Patroškiname apie 30 minučių, kol daržovės suminkštėss. Patiekiame su karštomis bulvėmis. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg mėsos
250 g grietinėlės
3 v. š. pomidorų pastos
2 morkų
3 svogūnų
Lauro lapų
Druskos
Pipirų
Raudonėlio
Bazilikų
 


Gaminimas:
Mėsą nuplauti, nusausinti,supjaustyti gabaliukais ir apkepinti riebaluose.
Apkepusią mėsą dėti troškintis į pasūdytą verdantį vandenį. Berti pipirų, dėti lauro lapus.
Apkepti pjaustytas morkas ir svogūną ir dėti į puodą troškintis kartu su mėsa.
Baigiant troškintis pilti grietinėlę, pomidorų pastą, berti bazilikus, raudonėlius ir dar kiek patroškinti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai